FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Év Tájépítésze Bardóczi Sándor

A szakma adja a szakmának ezért különösen értékes, védett, becses faj. Az orvostudomány a magyar tájépítészet nevű kórban szenvedők (ez egy különös, a populáció elhanyagolható százalékát érintő, ámde gyógyíthatatlan betegség) panaszainak enyhítésére, akut gyógykezelésére használja, több-kevesebb sikerrel.

“Csak hazánkban honos, endemikus faj, általában április végén, egyetlen napig virágzik. 2012-ben fedezték fel, azóta mindig apró módosulások voltak érzékelhetők a föld felett látható részein. Az evolúciója kitapintható. A gyökerei erősek, szeretettel élnek szimbiózisban, rengeteg értékes tápanyagot tartalmaznak, amelyek még kiaknázatlanok a társadalom számára.

A súlya miatt a népi gyógyászatban karerősítőként is használják. A szakma adja a szakmának ezért különösen értékes, védett, becses faj. Az orvostudomány a magyar tájépítészet nevű kórban szenvedők (ez egy különös, a populáció elhanyagolható százalékát érintő, ámde gyógyíthatatlan betegség) panaszainak enyhítésére, akkut gyógykezelésére használja, több-kevesebb sikerrel.
(Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, megtiszteltetés és nagy erkölcsi felelősség e díj birtokosának lenni. Igyekszem megszolgálni.)” – írta FB posztjában Bardóczi Sándor az ÉV TÁJÉPÍTÉSZE 2022 DÍJ kitüntetettje.

forrás: greenfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdészeti szakszemélyzeti képzés - május 18-19.

Következő cikk

Erdészeti szakszemélyzeti képzés - június 9.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések