FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fabunio tour – Milánói szakvásár-látogatás

A tavaly őszi program sikerén felbuzdulva idén is csoportos látogatást szervezünk (elsősorban tagjainknak) a milánói bútoripari szakvásárra.

A 2022. június 6-12. között 60. jubileumát ünneplő Salone del Mobile (https://www.salonemilano.it/en) a bútoripar legnagyobb seregszemléje, melyet az egész városban különböző szakmai rendezvények kísérnek. Látogatásunk első napján a szakvásárt tekintenénk meg, majd a következő napon térképeink segítségével, mindenki a saját érdeklődésének megfelelően merülne el a városi programokban, napközbeni tapasztalatainkat este közösen dolgoznánk fel.

A szakvásár látogatásának anyagi vonzatával kapcsolatban a jelentkezők száma és a Milánóban töltendő napok számának függvényében tudunk konkrétabb tájékoztatást nyújtani.

Amennyiben csatlakoznátok a lehetőséghez, kérjük 2022. május 20-ig jelezzétek az alábbi linken a szándékotokat. Ha több fővel képviselnétek magatokat a programon, úgy kérnénk ennek megjelölését a név mezőben (például: Kovács Márton + 2 fő). 


Ezen a linken tudod jelezni, ha velünk tartanál a vásárba.

forrás: FABUNIO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

GoGreen faültetés Felsőtárkányban

Következő cikk

Wood Like az Öko Zsibongón



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések