FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Wood Like az Öko Zsibongón

A Wood Like prorgam keretében, az Öko Zsibongó városligeti programjának részeként most a BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola tanárai és diákjai, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)  és a Fabunió – Magyar Bútor és Faipari Szövetség munkatársai várják a barkácsolni vágyó gyerekeket és felnőtteket.

A Wood Like  2016 áprilisában debütált azzal a céllal, hogy a fával való munka örömét és szépségét minden lehetséges módon közvetítse. A szervezők 2017-ben aktuális tartalommal töltötték meg a brandet és a szakképzés népszerűsítésének szolgálatába állították.

A fa- és bútoripari szakmák vonzóvá tétele érdekében a Wood Like logó égisze alatt azóta is workshopokkal várják a pályaválasztás előtt álló fiatalokat és mindenkit, akit vonz a fával való munka szépsége.

Az érdeklődők bekapcsolódhatnak a konkrét munkába és alkotásaikat haza is vihetik.

A Csak a Nőknek Magazin és a Nők Világa Nonprofit Kft. védjegyoltalommal védett programján a család minden tagja kaphat segítséget, hogy hogyan legyen környezet- és egészségtudatos. A gyerekek játékosan ismerhetik meg ennek csínját-bínját. A felnőttek Profi szakemberekkel konzultálva tágíthatják tudásukat!

Hozd el csemetéd 2022. május 22-én a Városligetbe és találkozzunk az Olof Palme sétányon 11-18 óra között, hogy az Öko Zsibongóba együtt zsebeljétek be a valódi élményeket! 

Részvételi díj regisztrációval:
1 személyes: 1.000 Ft/fő
Családi belépő: 2.500 Ft
Regisztráció és részletek: www.okozsibongo.hu

Részvételi díj regisztráció nélkül
1 személyes: 2.000 Ft/fő
Családi belépő: 3.500 Ft

A belépőjegy árát az Oázis Kertészet jóvoltából levásárolható kuponban az Öko Zsibongótól minden regisztrált résztvevő visszakapja!

forrás: FABUNIO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fabunio tour – Milánói szakvásár-látogatás

Következő cikk

A kkv-k felmérése az erdészeti szaporítóanyagokra vonatkozó jogszabályok felülvizsgálatáról



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések