FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Klasszis TopDesign 2022

Van hotel, étterem vagy a vendéglátás egyéb területét érintő lakberendezési referenciád? Magyarország egyetlen nemzetközi szintű vendéglátó- és szállodaipari dizájn-versenye, a “Klasszis TopDesign 2022” alig várja, hogy benevezd, és megmutasd azt a neves zsűrinek. Te pedig vélhetően alig várod, hogy ezek a szakemberek véleményt mondjanak róla és értékeljék. Ez így elég win-win, nem igaz? Hát akkor hajrá!

A Klasszis Csoport kiadásában megjelenő Turizmus Online szerkesztősége, print kiadványával, a Pont Itt utazás/szállodák/gasztronómia szaklappal közösen 2022-ben meghirdeti a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló, a hazai szállodásokat, kisebb és nagyobb vendéglátóhelyeket, külső-és belsőépítészeti tervezőket valamint beszállítókat megszólító Klasszis TopDesign szakmai versenyét.

a zsűri tagjai

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy azokat a tervezőket és a szállás- valamint gasztrohelyek tulajdonosait/működtetőit szólítsuk meg pályázatunkkal, akik nem mindennapi módon álltak helyt ezekben az embert próbáló időkben, és arra fordították a bezártság és korlátozások idejét, hogy felújítsák, szépítsék és átalakítsák szálláshelyeiket, vendéglátóhelyeiket.

2022-ben kiemelten várjuk mindazon vendéglátó- és szálláshelyek jelentkezését, ahol a fenntarthatóság előtérbe kerül, vagy valamiképp a fenntarthatóság szerepel az adott hely működésének gyakorlatában. Gondolunk arra, hogy ilyen szempont alapján figyelnek az alapanyag beszerzésre, a hozzávalókra, számít, hogy ökomódon termesztett zöldségek, gyümölcsök kerülnek a vendég elé, olyan termékeket választanak a környékről, ahol fenntartható gazdaságból származik az adott tejtermék, lekvárféle vagy egyéb élelmiszer. Szálláshely oldalról pedig azok jelentkezését is várjuk – konkrét példákkal -, ahol fenntartható módon működik az adott vendégváróhely.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 15.

A verseny részletei itt érhetők el.

A Klasszis TopDesign Magyarország egyetlen olyan nemzetközi szintű megmérettetése, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, különleges megoldásokhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek, tervezési megoldások, valamint eddig meg nem valósított tervek, amelyek csak a közeljövőben valósulnak majd meg.

forrás: Lakberendezők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Újabb francia erdőtűz

Következő cikk

Indul a Széchenyi Kártya Program MAX



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…