FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Online Erdőböngésző készült

Erdőismereti tananyag kisiskolásoknak – A 2020-ban sikeresen bemutatkozó Erdőböngésző foglalkoztató füzet után elkészült az online változat. A füzet főszereplői, Domi és Szajkó ezúttal az online térben hívják játékra a kisiskolásokat, hogy megismerjék a természetes tölgyesek élővilágát és megtanulják, hogy miért fontos a hazai tölgyerdők természetes állapotának megőrzése.

Az online játék szervesen kapcsolódik a foglalkoztató füzethez, kiegészítve újabb, az online térre tervezett feladatokkal. A játék desktopon és digitális táblán futtatható.

Az Erdőböngésző oktatási csomagban a foglalkoztató füzet és az online játék mellett óravázlat és minta prezentáció is készült tanárok számára, ezáltal mind az online tananyagot, mind pedig a letölthető foglalkoztató füzetet a tanórák és erdei iskolai foglalkozások keretében is tudják alkalmazni. Az Erdőböngésző című oktatási csomag díjmentesen elérhető a LIFE4Oak Forests projekt honlapján.

forrás: LIFE4Oak Forest

Előző cikk

Zöld Civil Országos Találkozó 2022

Következő cikk

A biológiai sokféleség nemzetközi napja



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések