FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Swiss Krono – PurChem együttműködés

A Purchem Systems, a szabadalmaztatott SilentTouch® technológia feltalálója örömmel jelenti be, hogy nem kizárólagos, globális licenc- és szállítási partnerséget kötött a Swiss Krono AG-val és a Swiss Krono csoporthoz tartozó leányvállalataival világszerte.

A Purchem gyártja a SilentTouch® és a OneLayerTM rugalmas felületi technológiához szükséges speciális bevonat- és gyantarendszereket, amelyeket az EP 2394 005 B1 és a szabadalomcsalád egyéb nemzetközi szabadalmai ismertetnek.

A Swiss Krono AG a Purchem FlexCoat® gyantatermékeivel házon belül fog fóliákat gyártani és kezelni, valamint az MMFA EN 16511 szabvány szerinti padlóburkolatokat és rugalmas felületű bútorelemeket gyártani.

A Purchem által kifejlesztett SilentTouch & OneLayer felületeket úgy tervezték, hogy a laminált termékek úgy nézzenek ki, úgy érezzék magukat és úgy szóljanak, mint a természetes fa felületek.

A szabadalmaztatott kemény, rugalmas, rugalmas, csendes rugalmas felületek könnyen karbantarthatók, tulajdonságaik és jellemzőik közé tartozik a Soft-Touch™, Anti-Fingerprint + Anti-Footprint™, tökéletes optikai átláthatóság a gyönyörű természetes megjelenésért a tömör és nyomtatott mintákban. A fóliák matt, szupermatt, többfényű és mély struktúrák reprodukálására alkalmasak a szabványos nyomólemezekről.

A szabadalmaztatott rugalmas fóliák tapadnak MDF, HDF, HPL, PB, kompozit maghoz vagy FlexWoodTM hangcsillapító rugalmas HDF maglemezekhez, nagy termelésű, rövid ciklusú, többnapos vagy folyamatos, kétszalagos nyomósorokon.

szerk: Tóth János, forrás: PurChem

Előző cikk

Az Év Erdészét kérdeztük

Következő cikk

Új Häfele vasalatbemutató-terem



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések