FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

35 éves a Swiss Krono Kft.

A magyar telephelynek augusztusban volt oka az ünneplésre: a cég fennállásának 35. évfordulójára került sor, melyről kellőképpen meg is emlékeztek. A gyárat 1987-ben alapították a Magyarország keleti csücskében található Vásárosnaményban, amely a svájci gyártó első külföldi telephelye volt.

Ma már, több mint 150 munkavállaló dolgozik odaadással és csapatszellemmel a kiváló minőségű OSB/3, a kizárólag nyárfából készült OSB/3 Sensitive lapok és az ökológiai BE.YOND ecoWALL falpanelek gyártásán. 

Az olyan vállalati alapelvek, mint felelősségtudatosság, lojalitás és sikerorientáltság lehetővé tették, hogy a telephely egyre csak fejlődjön. A Swiss Krono Kft. mintegy 300.000 m3 OSB-vel gyorsan és megbízhatóan szolgálja ki partnereit nemzetközi piacokon. Termékportfóliójuk nemrég ökológiai falpanelekkel is kiegészült.

A 35. jubileum alkalmából azok a munkavállalónk, akik már a kezdetektől hozzájárultak a cég sikeréhez, emlékplakettben részesültek. A telepehely vezetősége ily módon szeretett volna köszönetet mondani és kifejezni nagyrabecsülését.

forrás: Swiss Krono

Előző cikk

Faipar és innováció

Következő cikk

Szarvasgomba termesztés: minden mindennel összefügg



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések