FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gyászhír – Lingl Norbert [49]

Mély részvéttel tudatjuk, hogy életének 49. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánk, Lingl Norbert, a SEFAG Zrt. Barcsi Erdészetének kerületvezető vadásza.

Kollégánk 1973-ban született, általános iskolai tanulmányait Barcson végezte, majd ugyanitt a Dráva Völgye Középiskolában érettségizett és szerzett erdésztechnikusi oklevelet. Szakmai ismereteit tovább bővítette és 1997-ben vadgazdálkodási technikusi vizsgát is tett.

Egész szakmai pályafutását a Barcs környéki erdőkben töltötte. 1993-ban kezdett dolgozni az akkori Darányi Új Élet Vadásztársaságnál, majd 2007-től annak egyik utódjánál a Darány és Térsége Vadásztársaságnál, majd a szomszédos Rigóci Baráti Vadásztársaságnál.

2017-ben került az általa a kezdő éveiből jól ismert és szeretett területrészre, a SEFAG Zrt. Barcs-Középrigóci vadászkerületébe. Feladatait mindig kiemelkedő lelkiismeretességgel és precizitással végezte, ennek köszönhetően már fiatal éveiben is munkaadóinak, valamint a vadász szakma elismerését és nagyrabecsülését is kivívta.

Rendkívüli szenvedéllyel járta vadászva és vendéget kísérve a gondjára bízott területet, ugyanakkor féltve óvta és gondozta a vadállományt.

Személyében egy kivételes szorgalmú kollégát és egy IGAZ VADÁSZT vesztettünk.

Temetése 2022. május 28. napján volt Barcson, a Béke úti temetőben.

Őszinte részvétünk szeretteinek!
SEFAG Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Zöld Kötvény Kibocsátási Útmutató

Következő cikk

Francia erdészek Tolna erdeiben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…