FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gemenci Nyomkereső tábor

A Gemenc Erdészeti Erdei Iskola hagyományos nyári tábora idén is változatos programokkal várta június végén a gyerekeket a pörbölyi Ökoturisztikai Központban.

Július 2-án indultak haza a “gemenci erdő ifjú vadászai” a Nyomkereső táborunkból.

A kalandtábor lakói nemcsak az ártéri erdő életével ismerkedtek a hajnali vadleseken, a lovasfogatos vadetetésen, erdei túrákon. Ellátogattak Karapancsára, ahol a trófeabemutató előtt horgászni is tanulhattak, Pörbölyön lovagoltak, Baján a hajómalmok működését tanulmányozták. Évről-évre maradandó élményt jelent a vízitúra a Rezéti-Dunán, amelyen idén sem maradt senki szárazon…

A Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. fontosnak tartja megőrizni, és az utókor számára átadni azt a tudást, tapasztalatot, erdészeti és vadászati kultúrát, amelyek az ország egyik leghíresebb vadászterületévé teszik Gemencet. A Nyomkereső tábor célja, hogy a résztvevő fiatalokkal megismertessük a vadgazdálkodás szépségét, a vadászat kultúráját és hagyományait, a gemenci tájat, az erdő növény- és állatvilágának életközösségét.

forrás: Gemenc Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ukrajnából fűrészáru, havi adatok

Következő cikk

Orosz erdőtüzek miatt szükségállapot



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések