FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Emlékülés Pörbölyön

Faültetéssel és emléktáblával tisztelegtek Kovácsné Schulteisz Margit, a Gemenc Zrt. néhai gazdasági vezérigazgató-helyettesének emléke előtt.

Emléküléssel rótta le kegyletét az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) Közgazdasági Szakosztálya 2022. április 28-án, Pörbölyön, a Gemenc Zrt.  Ökoturisztikai Központjában Kovácsné Schulteisz Margit, a Gemenc Zrt. néhai gazdasági vezérigazgató-helyettesének emléke előtt.

A szakosztályülésen megvitatták az OEE szerepét az erdészeti felsőoktatás megújításában, valamint külön foglalkoztak azzal a témával is, amely azt vizsgálta, hogy a közgazdasági ismeretek helye, jelentősége hogyan befolyásolja az erdőmérnökképzést.

Délután a szakosztálytagok Kovácsné Schulteisz Margitra emlékezve a Gemencen őshonos mezei juhart ültettek és emléktáblát állítottak az egykori vezérigazgató-helyettes emlékhelyén.

forrás: Gemenc Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Gyászhír - Imre Ferenc [73]

Következő cikk

Májusfát vágtak az erdőben – legálisanStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…