FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faipari üzem égett Magyarbánhegyesen

Tűz ütött ki egy faipari üzemben, Magyarbánhegyesen, a Damjanich utcában. Teljes terjedelmében ég egy mintegy száz négyzetméter alapterületű, fa csarnoképület, és mintegy háromszáz négyzetméteren kigyulladtak a felhalmozott raklapok is.

Magyarbánhegyes, 2022. augusztus 11.Tűzoltók dolgoznak egy faipari üzemben keletkezett tűz oltásának utómunkálatain Magyarbánhegyesen 2022. augusztus 11-én. Az üzem száz négyzetméter alapterületű, fa csarnoképülete teljes terjedelmében égett, és mintegy háromszáz négyzetméteren kigyulladtak a felhalmozott raklapok is.MTI/Donka Ferenc

2022.08.11. 03:57
A mezőkovácsházai és az orosházi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Békéscsabáról, Gyuláról, Mezőberényből, Makóról, valamint Hódmezővásárhelyről is tűzoltók indultak el a helyszínre, és oda tart a Békés megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

2022.08.11. 06:24
Megakadályozták a lángok továbbterjedését Magyarbánhegyesen, ahol tűz ütött ki egy faipari üzemben, a Damjanich utca és a Bóta Demeter utca közötti területen. Teljes terjedelmében égett egy mintegy százhúsz négyzetméteres, fa csarnoképület, és több száz négyzetméteren kigyulladt a telep területén felhalmozott készáru és faanyag. A tűzesethez a mezőkovácsházai, az orosházi, a békéscsabai, a gyulai, a mezőberényi, a makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Ők a Békés megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. Az egységek több gázpalackot is kihoztak az égő épületből.

forrás: katasztrófavédelem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A magánerdő-tulajdonosok nem tartanak erdőirtástól

Következő cikk

OEE álláspont a fakitermelések feltételeinek átmeneti könnyítéséről



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…