FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

10millió Fa – folytatódó ültetések

Október 29-én végre megint ültetünk! Gyere el hogy közösen tudjunk tenni egy kis lépést azért, hogy minden emberre jusson egy új fa az országban. 

Aznap a One Tree Planted nevű nagytestvérünk a földgolyó legkülönbözőbb pontjain szervez faültetési akciót és ebből mi sem maradhattunk ki. 10 db nagylevelű hársat és számos cserjét fogunk ültetni a III. kerületi Táncsics parkban. Ha eljössz az eseményünkre, azzal egy világméretű megmozdulásnak válsz a részévé

Részt veszek az ültetésen. 

Megköszönjük ha regisztrálsz itt, hogy tudjuk hány ásóval készüljünk 🙂
Az első 20 önkéntest a One Tree Planted jóvoltából ajándék pólóval lepjük meg. 
Biztos vagyok benne, hogy sokan nem tudtok eljönni az október 29-i ültetésre. Szomorkodásra azonban nincs ok, hiszen más módon is ki tudjátok venni a részetek. Az ország minden táján, sok módon ültetünk fákat, városi sorfától az erdőig. Az ültetéseink átlagára jelenleg kb. 5000 forint. Adomány küldésével lehetővé tudod tenni, hogy folytassuk az küldetésünket! 
Egy ültetés árát adományozom, átlagáron
Két ültetés árát adományozom, átlagáron
Három ültetés árát adományozom, átlagáron
Eddig 191,560 fát és 20,383 cserje elültetését értük el közösen. Továbbra is számítok a segítségedre, hiszen nélküled idáig sem tudtunk volna eljutni
Üdvözlettel,
10millió Fa Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Megyei értéktárban az Agostyáni Arborétum

Következő cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 148., 2022/42.




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version