FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Az interzum 2023 a padlóburkolatokra koncentrál

Az interzum a következő évben még inkább a padlóburkolat gyártókra fog koncentrálni.

A technikai fejlődés újszerű és gyakran váratlan áttöréseket tesz lehetővé. Ezek a rögzítési és fektetési technológiáktól kezdve az új alkalmazási ágazatokig és anyagkombinációkig terjednek. A hangsúly a termékjellemzőkről egyre inkább a “puha” kritériumok felé tolódik, beleértve a fenntarthatóságot, az egészséges életmódot és az újrahasznosíthatóságot. A padlóburkolat témájú pavilonban a látogatók figyelmét az anyagok és a természet termékkategóriában a termékhez kapcsolódó elképzelések és koncepciók hívják fel. Emellett a parketta, a tömörfa, a parafa, a rugalmas padló, az LVT vagy designpadló és a laminált padló szegmensek vállalkozásai mutatják be legújabb termékeiket.

All-inclusive részvétel vonzó feltételekkel
Az interzum a padlóburkolat-gyártók számára nagyon vonzó all-inclusive csomagot kínál, amely egyszerűvé teszi a vásáron részvételt. Ez a bemutatóhely és egyéb elemek mellett magában foglalja a standépítést, a világítást és az energiát, a grafikát, valamint a korlátlan látogatói belépőjegy-utalványokat tartalmazó kommunikációs csomagot is. A padlóburkolatok iránt érdeklődő kiállítók és látogatók számára Kölnben a vörös szőnyeget gördítik ki.

A célcsoportok növekvő jelentősége
A legutóbbi, 2019-es rendezvényre bejelentkezett mintegy 75.000 szakmabeli látogató mintegy 13%-a tartozott a “belsőépítészet/üzletberendezés” célcsoportba, 9%-a az épületasztalos/asztalos szakmából, 7%-a pedig a belsőépítészeti és dekorációs cégektől érkezett. Az interzum igazgatója, Maik Fischer hangsúlyozta, hogy a látogatókat tekintve a padlóburkolókat, a kézműveseket, az építtetőket és az építészeket célozzák meg. Fischer szerint a vásárlátogatók közel egyharmada ezekből a szakmákból kerül ki. Emellett kiállítóink is tanúsítják, hogy folyamatosan bővülő vonzerővel bír ez a bizonyos közönség.

Az interzum 2023. május 9-12. között lesz.
Itt zajlanak a legjelentősebb tranzakciók, és itt teremtődik meg a globális bútorellátó ipar lendülete. A döntéshozók, véleményvezérek, multiplikátorok és trendformálók a világ minden tájáról részt vesznek itt, hogy naprakészek legyenek az iparági fejleményekkel kapcsolatban, valamint új kapcsolatokat keressenek és alakítsanak ki.

Koelnmesse – ipari szakvásárok a bútoripari beszállítók számára:
A Koelnmesse a kölni székhelyén megrendezett rendezvény mellett stratégiailag bővíti portfólióját a világ fontos, növekvő piacain megrendezett nemzetközi szakvásárokkal, mint például a kolumbiai interzum Bogotá és a kínai interzum Guangzhou.

Forrás: woodandpanel.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Skócia neves fűrészüzeme bezár

Következő cikk

2023-ra tizedszerre szavazhatunk az Év fájára



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések