FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Wood Tech Varsó – március 7-9.

A WARSAW INDUSTRY WEEK nemzetközi ipari vásárból önállóvá vált jelentős esemény, amelyet már 5 éve nagy sikerrel rendeznek meg a PTAK WARSAW EXPO területén.

Kezdetben az ipari vásárok egyik zónája volt, de látva annak dinamikus fejlődését, valamint meghallgatva az ipar hangját és a kiállítók javaslatait, úgy döntöttünk, hogy egy külön, kizárólag a faiparnak és bútoriparnak szentelt rendezvényt szervezünk.

A Wood Tech Varsó Expo a fafeldolgozó ipar termelői, importőrei, kereskedői, forgalmazói, feldolgozói és végfelhasználói találkozóhelye. Az új termékek és a legújabb technológiák bemutatása, valamint a közvetlen kapcsolatteremtés a rendezvényünk fő célja.

A Wood Tech Varsó Expo lehetőséget nyújt a fafeldolgozó gépek és technológiák beszállítói és azok címzettjei (faipari cégek képviselői, valamint asztalosok) számára, hogy kapcsolatot teremtsenek és üzleti megbeszéléseken vegyenek részt.
 
A kiegészítő és nyersanyaggyártók termékeinek bemutatója, a deszkáktól, fogantyúktól kezdve a furnérokon át a vegyszerekig. 

A vásár ideális hely új kapcsolatok kialakítására. A legutóbbi kiadások során 10 látogatóból 8 közvetlenül a Ptak Warsaw Expón megrendezett vásáron kötött új üzleti kapcsolatokat. A vásárunkat látogatók 73%-a nyilatkozott úgy, hogy a részvételnek köszönhetően fontos üzleti döntéseket hoz.

szerk/ford: Tóth János, forrás: WoodTechWarsaw

Előző cikk

GDA2023 - ADA 3 díjat nyert

Következő cikk

Gombaismereti tanösvény Farkas-erdőn



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések