FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hidas Tibor a NYÍRERDŐ Zrt. vezérigazgatója

Dr. Nagy István agrárminiszter 2022. szeptember 15-i hatállyal Hidas Tibor okleveles erdőmérnököt, a társaság korábbi erdőgazdálkodási osztályvezetőjét bízta meg a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. vezérigazgatói feladatainak ellátásával.

A tősgyökeres nyíregyházi Hidas Tibor 54 éves, nős, felesége faipari mérnök, mérnök-tanárként dolgozik. Három felnőtt korú gyermekük van.

Hidas Tibor 1989-ben földmérő üzemmérnöki, 1993-ban okleveles erdőmérnöki diplomát szerzett a soproni Erdészeti és Faipari Egyetemen. 2002-ben közigazgatási alapvizsgát, 2004-ben közigazgatási szakvizsgát tett.

Három év földmérői munka után 1996-ban került a NYÍRERDŐ Zrt.-hez. A Nyíregyházi Erdészet műszaki vezetőjeként erdőművelési és közjóléti feladatok irányítása volt a feladata.

2002-től tíz éven át a Hajdú–Bihar Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatóságán dolgozott. Erdőfelügyeleti és szakhatósági feladatokkal foglalkozott. Kapott osztályvezetői megbízást, vezette a Nyíregyházi osztályt, 2007-2008-ban pedig az Igazgatóságot.

2012-ben lett a NYÍRERDŐ Zrt. nyíregyházi központjában erdőgazdálkodási osztályvezető. Mindennapi munkájához tartozott a hatósági és MVH-kapcsolatok, pályázatok, szakmai nyilvántartások, beruházások koordinációja, foglalkozott birtokpolitikával, munka- és tűzvédelemmel is.

forrás: Nyírerdő Zrt 09-30

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Szociális tüzelőanyag program

Következő cikk

SOE+TAEG Faipari és Erdészeti Tudományos és Innovációs Park elismerése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések