FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fenyőfák adományozása

Az Egererdő Zrt. már három éve karácsonyfa adománnyal segíti a rászorulókat az Egri Lions Klubbon keresztül. Az ünnepi hangulatot adó karácsonyfákkal együtt idén a TZMO Hungary Kft.  egészségügyi csomaggal is támogatja a családokat.

Emellett az Eger Lions Club a lakosság segítségét is kéri, személyre szóló ajándékcsomagok összeállításával, hogy minél több egri, mélyszegénységben élő család karácsonyát varázsolhassák szebbé.

Az Eger Lions Club az Egri Család és Gyermekjóléti Szolgálat segítségével immáron harmadik éve látogat el a karácsonyt megelőző időszakban olyan egri és környékbeli családokhoz, akik nagyon nehéz körülmények között élnek. Még 2020-ban és 2021-ben is negyven-negyven olyan családnál jártak, akik minden igyekezetük ellenére nemhogy karácsonyfát nem engedhetnek meg maguknak, de ajándékokat, sokszor alapvető dolgokat sem. Így, még ha csak rövid időre is, de bepillantást nyerhettek ezen családok életébe, ami, ahogy fogalmaznak, sokszor igen megrázó és elgondolkodtató volt.

Ezért döntöttek úgy, hogy idén megpróbálnak még teljesebb karácsonyt varázsolni számukra, személyre szóló ajándékokkal a gyermekeknek, háztartási és egészségügyi csomaggal a szülőknek, és karácsonyfával az egész családnak. Ehhez bárki csatlakozhat, aki segíteni szeretne, látogasson el az Eger Lions honlapjára.

forrás: HEOL 11-23

Előző cikk

Austrofoma 2023

Következő cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 154., 2022/48.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések