FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Lillafüredi kisvasút újraindul

Újraindul a forgalom a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton 2022. december 17-től, szombattól, Miskolc-Dorottya utca és Garadna állomások között.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. által fenntartott erdei vasút felújítása a végéhez ért, már csak kisebb javítások vannak hátra, amelyek a menetrend szerinti közlekedés beindítását nem akadályozzák. Az utasoknak köszönjük a megértést és a türelmet, amit az elmúlt hónapokban tanúsítottak, és bízunk abban, hogy tetszik majd nekik a megújult vasút. 

A menetrend szerinti járatokon felül december 17-én és 18-án, valamint 25-én és 26-án elindul a Lillafüredi Fényvonat is: ezeken a napokon kora este karácsonyi díszbe öltözött szerelvényekkel lehet majd utazni. A szerelvények feldíszítésében részt vett a Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány is. A vonatok újraindulásával egy időben megnyílik Lillafüreden a tóparti sétány, amit a munkavégzés idejére zártak le.

A LÁEV járatai január 8-ig naponta, négy vonatpárral közlekednek, majd tavaszig csak hétvégéken és ünnepnapokon. Az érvényes menetrend és a Fényvonattal kapcsolatos tudnivalók elérhetők a www.eszakerdo.hu honlapon – közölte Pintyili Gergely üzemigazgató.

forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fapadlók piaca 2023

Következő cikk

Karácsonyfa vásárlás - felmérés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések