FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

GDA2023 – ADA 3 díjat nyert

A German Design Award 2023 díjátadón az ADA osztrák minőségi bútorgyártó három díjat nyert. A NOVARA kanapé, a VERONA és az INA étkezőcsoport is díjat kapott.

Thomas Probst, az ADA formatervezési vezetője: “A díj nagyszerű elismerése a munkánknak. Nagy örömömre szolgál, hogy három bútordarabot is kitüntettek ezzel a díjjal. Ez azt mutatja, hogy a helyes utat választottuk a jövőbeli terméktervezéshez.”

Andreas Undesser, az ADA fejlesztési igazgatója hozzátette: “Nagyon büszke vagyok a fejlesztői és tervezői csapatunkra. A German Design Award mind szakmai körökben, mind világszerte nagy hírnévnek örvend. Ez még inkább megerősíti a trendekhez és az újításokhoz való érzékünket.”

Az INA mindent megtesz

Az innovatív “ADAption” funkcióval felszerelt INA étkezőcsoport visszaadja az aktív mozgás szabadságát – méghozzá az étkezőasztalnál. Az ergonomikusan rugalmas háttámla támogatja a hát alsó részét, miközben a felső rész teljesen mozgatható marad. Előre vagy hátra, balra vagy jobbra, hátra a váll fölött – az innovatív háttámla mindezt lehetővé teszi.

NOVARA – az otthoni irodától a pihenő üzemmódig

Mivel a lakó- és munkakörnyezet közötti határok egyre inkább elmosódnak, innovatív megoldásokra van szükség. A NOVARA kanapé egyszerre diszkrét munkaterület és figyelemfelkeltő. A home office oldalsó asztallal kombinálja a nappali kanapét és az otthoni irodát. Miközben Ön az utolsó teendői után a kanapén feltöltődik, okostelefonja és számítógépe akkumulátorai is teljesen feltöltődnek az USB- és hálózati csatlakozóknak köszönhetően.

VERONA – hely mindenkinek

A VERONA szabadon mozgatható hátpárnái egyedileg elhelyezhetők az ülésen. Ez azt jelenti, hogy oda ülhet, ahová csak akar. A nyakpárna és az állítható kartámasz szintén laza, ezért szabadon pozicionálható. Funkcionális csúcspont: a nyugágy. Egy gombnyomással az ülés kényelmes fekvőfelületté alakul át.

szerk/ford: Tóth János, forrás: WohnInsider

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fából faragott Beatles

Következő cikk

Wood Tech Varsó - március 7-9.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések