FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Brit királyi család faültetése

A The Queen’s Green Canopy projekt annyira hatásosnak bizonyult, hogy már több mint hárommillió fát ültettek a britek II. Erzsébet királynő tiszteletére.

Közös faültetésről osztott meg egy fotót a királyi család vasárnap délelőtt. Az Instagram-bejegyzés alatti leírásból kiderült, hogy III. Károly és Vilmos herceg együtt ültették el a Windsor Great Parkban az egyik utolsó juharfát a The Queen’s Green Canopy projekt részeként.

Felidézték a projekt kezdetét, amikor két évvel ezelőtt még II. Erzsébet királynővel együtt ültettek fát. A királyi család köszönetet mondott azoknak, akik segítettek az Egyesült Királyságban több mint hárommillió fát elültetni. Hozzátették, hogy a kezdeményezéssel Erzsébet királynő nevében maradandó örökséget teremtenek.

Ez a projekt megmutatta, hogy gyakorlatias és pozitív gesztusokkal milyen nagy változást lehet elérni, nem tudok elképzelni ennél méltóbb tisztelgést Őfelsége hetvenéves uralkodása előtt – ismertették a III. Károly király aláírásával készült bejegyzésben.

forrás: MagyarNemzet

Előző cikk

Németország: Megújuló fűtés - Épületenergetikai törvény, GYIK

Következő cikk

FTC focistái fákat ültettek



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések