FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés – Ostfyasszonyfa

Forrás: VN

Családi piknikkel egybekötve ültették el a születés fáját Ostffyasszonyfán a hétvégén: palacsintázás és Petőfi-idézetek magasba eresztése tette még emlékezetesebbé a programot.

Tavaly hat gyermek született Otffyasszonyfán, az ő tiszteletükre ültettek fát a település felújított játszóterén szombaton. Vérszilva került a földbe, áldást Mikulyák László plébános és Garas Krisztina evangélikus lelkész mondott – tájékoztatott Ács Attila polgármester. Hozzátette: a családi piknik kitalálója, fő szervezője Kovács-Bagics Dóra alpolgármester volt. Ugrálóvár, arcfestés, aszfaltkréta, körjátékok is várták a kicsiket. A képviselő-testület tagjai pedig több mint 180 palacsintát sütöttek az alkalomra – tudtuk meg a családi piknik sikerének receptjét Ács Attilától.  

Forrás: VN

A családi napon is adóztak Petőfi Sándor emléke előtt: a költőóriás verseiből idézeteket eresztettek a magasba egy-egy lufival. A papírokra ráírták az ostffyasszonyfai önkormányzat címét, ha megtalálja, oda vissza lehet küldeni a lufikat. 

forrás: VAOL

Előző cikk

Gemenci győzelem a szezonindító Országos Fakitermelő Versenyen

Következő cikk

Faültetés - Esztergom



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések