FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Greenside Podcast

Pár nappal vagyunk az IPCC klímajelentésének kiadása után, és soha jobbkor nem jöhetne egy beszélgetés egy tudományközi fenntarthatósági csoportról, pontosabban egy szakkollégiumról, mint most, amikor kiderült, hogy hihetetlen erőfeszítésekre és együttműködésekre van szükség a politika, a gazdaság, a humanitárius segítségnyújtás, a klimatológia és még rengeteg ágazat területén, hogy el tudjuk kerülni a klímakatasztrófát.

Egy hónapja, mikor felvettük ezt az epizódot még nem is sejtettük, hogy mennyire aktuális lesz.

Érdemes tehát meghallgatni a Dr. Glied Viktorral és Dr. Farkas Judittal, mint a szakkollégium vezetőivel készült beszélgetést, amihez csatlakozott egy nagyon fontos láncszemként, a hallgatókat képviselve Váradi Júlia is.

De természetesen elmondunk néhány hírt az elmúlt hónap zöld és fenntarthatósági témáiból, ajánlunk egy nagyon erős tartalmú és szíven ütő könyvet, valamint megtanulunk házilag, fenntartható módon öblítőt készíteni.

Jó hallgatózást!

forrás: GreensidePodcast

Előző cikk

PTE Zöld Egyetem Program

Következő cikk

Kisrodostó Kulcsosház fúrt kútjaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések