FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Vizsgaremek kiállítás Zalaegerszeg

A fotók a tavalyi kiállításon készültek Fotó: Pezzetta Umberto

Sokéves hagyományukhoz híven a 2022/2023-as tanév zárásaként a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikumában ismét megrendezik a faipari képzésben részvevő végzős tanulók által önállóan tervezett és kivitelezett „vizsgaremek” feladatokat bemutató kiállítást, tájékoztatta lapunkat Rozmán Sándor igazgató.

Ebben a tanévben 12 faipari technikus és 10 asztalos tanuló fejezte be tanulmányait a középiskolában, és kezdte meg a szakmai vizsgáját. A faipari vizsgamunkák kiállításának megnyitóját 2023. május 22-én hétfőn 10 órakor rendezik meg, a tanulói alkotások díjazására pedig 2023. május 26-án pénteken délután 14,30-kor kerül sor.  A faipari alkotások kiállítása május 22-26 között naponta 8-16 óra között (pénteken 12-ig) látogatható az iskola tornatermében.  

Fotó: Pezzetta Umberto

A korábbi évek gyakorlata szerint a tanulók munkáit versenyeztetik, amelyekre minden látogató tetszése szerint voksolhat pénteken 12 óráig. 
A technikum az oktatásban részt vevő partnereit, cégeket, vállalatokat is invitálta a kiállított munkák, termékek minősítésére és szakmai értékelésre. Az előző évek örömteli tapasztalata, hogy általában díjakat is ajánlanak a vállalkozások, hiszen a legjobb diákok között vannak azok, akik a jövőben a munkatársaik lesznek.

forrás: ZAOL

Előző cikk

Egererdő tavaszi erdőfelújításai

Következő cikk

Értékőrző Bakonyi és Balaton-felvidéki erdőkStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések