FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faipari vizsgaremek kiállítás

Rozmán Sándor igazgató, Földes Judit felnőtt tanuló és Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Földes Judit nyerte el a kamarai jutalmat, előttük az általa készített asztal Fotó: Pezzetta Umberto

Május 21-én nyitotta meg Rozmán Sándor igazgató a ZSzC Deák Ferenc Technikumában a középiskola faipari képzésén tanuló végzősök alkotásainak kiállítását, amely lehetőséget nyújt az iskola közösségnek és a tágabb nyilvánosságnak, hogy megismerkedjenek a diákok vizsgatárgyaival, s egy héten át szavazhassanak az alkotókra.

Az idei évben 7 faipari technikus, hat asztalos tanuló, valamint tíz felnőtt korú is végzett a faipari tagozaton. Pénteken délután az ünnepélyes záráson díjazták a végzős diákok alkotásait, melyen Rozmán Sándor igazgató köszöntötte a diákokat, tanáraikat és a technikumi duális képzésben részt vevő cégek képviselőit. Mozsdényi Attila igazgatóhelyettes szólította a díjazottakat és a díjátadókat.

Tizennyolc alkotás kapott jutalommal kifejezett elismerést, a több mint 200 szavazat alapján pedig a végzős Zalavári Benedek faipari technikus lett a közönségdíjas. A tárlatzáráson a középiskola idei tanévi elismeréseit Rozmán Sándor nyújtotta át a tanulmányaikat befejező diákoknak.

https://videa.hu/videok/zaol/hirek-politika/faipari-tagozat-unnepelyes-zarasa-faipar-vizsgaremek-477IEvyZmGV1NAeh

forrás: ZAOL

Előző cikk

EUDR aktualitások

Következő cikk

Valódi zöldenergia konzultációStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések