FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdész szakszemélyzeti képzés – szeptember 22.

A Közös Agrárpolitika támogatási lehetőségei az erdőgazdálkodásban címmel a MERD Magánerdőkért Egyesület a 244/2020. (V. 28.) Korm. rendelet szerint akkreditált választható kiegészítő képzést hirdet a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére, 2023. szeptember 22-én, Nyíregyházán.

Képzés akkreditációs száma: VKK-2023-00241 (10 kreditpont)

Képzés tárgya: A KAP rendszerének ismertetése, a támogatási felhívások alkalmazására vonatkozó ismeretek átadása. A várható erdészeti jogcímek részletes ismertetése.

Képzés célja: Az erdészeti támogatások igénybevételi feltételeinek ismertetése a problémamentes igénylések érdekében. A KAP rendszerének megismerésével a résztvevők el tudják helyezni az erdészeti ágazatot a teljes agrárium támogatási rendszerében. A támogatások meghirdetése eltér az előző időszaktól, aminek részletes megismerése szükséges a támogatások problémamentes alkalmazása érdekében.

Időpont: 2023. szeptember 22., péntek, 9.00-13.00

Képzés előadója: Kiss János MERD elnök
Képzés óraszáma: 4 óra
Képzés helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Kótaji út 35. I. emeleti tárgyalóterem

Képzés min./max. létszáma: Jelenléti: minimum 5 fő / maximum 50 fő

A részvételi díj: 0 Ft.

A képzés teljesítésének feltételei
Személyes részvételt igényló képzés. A rendezvény bárki számára elérhető. Regisztrációhoz kötött. Jelentkezni lehet az oeemaganerdo@gmail.com címen. Regisztrációs határidő: 2023. szeptember 5.

forrás: NFK

Előző cikk

Erdész szakszemélyzeti képzés – szeptember 15.

Következő cikk

Erdőlátogatási korlátozás - Uzsa, Süttő



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések