FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Szociális tűzifa – Sárosd

Forrás: pexels.com

Habár a nyárból még hátravan néhány hét, a szociális tűzifa pályázatok benyújtásának lehetősége néhány település lakosai számára már nyitott. Így van ez Sárosdon is, ahol október 13-ig fogadják a kérelmeket.

Szociális tűzifa pályázatot hirdet sárosdi lakosok számára a település önkormányzata.

– A képviselő-testület idén is támogatja a rászoruló lakosságot, ezért pályázatot nyújtottunk be, és 129 erdei köbméter szociális tűzifa támogatást nyertünk – olvasható a Dunkl Gergely polgármester által közzétett hirdetményben.

A tűzifa támogatás ugyanazon lakott ingatlanra csak egy jogosultnak állapítható meg, függetlenül a lakásban élő személyek és a háztartások számától. Nem jogosult szociális célú tűzifa támogatásra az a személy, család, azon ingatlan vonatkozásában, mely tűzifával egyáltalán nem fűthető.

A pályázat beadásához szükséges adatlapot a polgármesteri hivatalban, ügyfélszolgálati időben igényelhetik a helyiek. A kitöltött formula benyújtási határideje: október 13., péntek 12 óra. A kérelmek megalapozottságát november 30-ig ellenőrzi a hivatal. A pályázattal kapcsolatban Tatai-Kucsera Emőke és Kiss Csabáné ad tájékoztatást munkaidőben a 25/511-210-es telefonszám 6-os mellékén.

A pályázat további részleteiről, a jogosultak köréről és pozitív elbírálás esetén az átvételi lehetőségekről a település honlapján elérhető dokumentumok adnak tájékoztatást.

forrás: FEOL 08-10

Előző cikk

Elektromos kerékpárok a Zselicben

Következő cikk

Forgácslapgyári tűzesetStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések