FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

10 millió Fa – Készülj az ültetésre!

Még élvezzük a vénasszonyok nyarát, de előbb-utóbb megérkezik az ősz. Az ősz pedig a legideálisabb évszak az ültetéshez. Ahogy szokták mondani: minden fejben dől el, most két tudásanyagot ajánlunk figyelmedbe, amelyeket ingyenesen letölthetsz honlapunk Tudástár menüpontja alól. 


1. A Faültetési Kisokos – könnyen, gyorsan áttekinthető formában mutatja meg, hogy mire figyelj, ha fát szeretnél ültetni.  A Faültetési Kisokos vizuális élményéért Hitka Viki grafikusnak tartozunk köszönettel!
Köszönjük! 🙂
2. A Faültetesi útmutató: Mit, Hol, Mikor, Hogyan?

Egy jóval részletesebb szakmai anyag, amely gazdagon taglalja a fajtaválasztás, illetve az ületetés egyéb szempontjait.

Végigolvasva biztos lehetsz majd benne, hogy a a magyarországi tájnak, klímának és az ültetési környezetedhez illő fával teheted zöldebbé a környezeted.

Letöltés: A Faültetesi útmutató: Mit, Hol, Mikor, Hogyan? | PDF


Az anyagokat a 10 millió Fa közösség szakértői, Bozzay Balázs erdésztechnikus, környezetgazdálkodási agrármérnök; Zsolnai Balázs kertészmérnök, növényorvos; valamint Dr. Aszalós Réka erdőökológus állította össze.
CSELEKEDNÉL? GYERE, KÉPVISELŐKET KERESÜNK!

A 10 millió Fa sok-sok kisebb-nagyobb közösségből áll, s ezeket a csoportokat mindenhol egy önkéntes Képviselő fogja össze. 

Országszerte sokfelé aktívak vagyunk, de egyelőre többfelé még hiányoznak képviselőink. Olykor egész nagy településeken, városokban is. Pedig biztosan sokfelé élnek a környezettel harmóniában, klímatudatosan élő és cselekedni kész emberek. ŐK KELLENEK NEKÜNK! TI VAGY ÉPPEN TE! 

Budapest 
Jónéhány kerületünk kíválóan működik: ötvenezernél több ültetést végeztünk el az elmúlt pár évben. Van egy sor fontos kerület I., V., VI., VII., VIII., IX., XII., XII., XIV., XVI., XX., XIII. ahol viszont még nincs képviselőnk!

Vidék
Sok közép méretű város, bizony nélkülözi a 10 millió Fások jelenlétét.  Ha érzel magadban erőt vagy túllépnél már a szimpla gondolatokon, gyere és csatlakozz egy tettalapú közösséghez!  A térképre kattintva láthatod, hogy hol van már működő 10 millió Fás csapat, a fehér foltokon pedig létrehozhatsz egyet és lehetsz te a regionális 10 millió Fa képviselő. 

Képviselőként már ott lehetsz a szeptember végén tartandó IX. Országos Találkozónkon már közelebbről, személyesen is megismerkedhetsz velünk, a szervezőkkel, a többi képviselővel.

Jelentkezni itt tudsz: 10milliofa@10milliofa.hu 
2 MILLIÓ FÁNAK KERESÜNK HELYET – ITT TARTUNK

Hihetelen gyorsan összejött 20-25 hektár, ahol lehetőséget kaptunk az erdősítésre.
Az előkészítő munkák már zajlanak, a csemeterendeléseket most kell leadnunk. 
LEGYEN ÉLHETŐBB A HOLNAP – BESZÁLLOK A CSEMETÉKBE
UTALOK! >>>
FaMentő Autó

A FaMentő Autó a hőségben locsol, a vihar után kármentesít… ott segít, ahol leginkább kell! Szállj be te is Magyarország első elektromos FaMentő Autójába.
Itt tartunk most: 272400,- FT

Ha most megtolod, hamarabb elindul! 
MEGTOLOM! >>>
Rátok bízom a felhasználást! Tegyétek oda, ahol most a legnagyobb szükség van rá!  
UTALOK! >>>
Köszönjük, hogy velünk tartasz!  
Bojár Iván András
alapító
Előző cikk

Díjnyertes parametrikus pavilon - magyar termék

Következő cikk

Szarvasbőgés-hallgató túrák hazánk erdeiben




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version