FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FFR – Furniture From Romania

Szakképzett és megbízható bútorszállítókat keres Kelet-Európában? Ez a hely az interneten tippet ad arra, hogy mire számíthat. Célunk, hogy megnyissunk Önnek egy olyan utat, amely partnereinkhez vezet. Vegye fel velük közvetlenül a kapcsolatot, vagy kérje a segítségünket – mi azért vagyunk itt, hogy a romániai bútoripar legjavát kínáljuk Önnek.

Az FFR egy nemzetközi exportösztönző program, amelyet 2023-ban a Fast Forward Editorial SRL az Erdélyi Bútoripari Klaszterrel – CMT-vel partnerségben hoz létre.

Románia egyik vezető bútormagazinja koordinálásával jött létre – egyenlőre 10 jelentős bútorgyártó – közreműködésével a Bútor Romániából (Furniture from Romania) weboldal.

A weboldalon egyenlőre 10 márka/bútorgyár alig harminc terméke érhető el, mégis figyelemre méltő kezdeményezés, amelyben a versenytársak az összefogás erejében és hatékonyságában bíznak, remélve, hogy határaikon túli értékesítésüket segíteni fogja az online jelenlét ezen formája is.

szerk/ford: Tóth János, forrás: FFR – FurnitureFromRomania.com

Előző cikk

STIHL Timbersports Nemzeti Bajnokság

Következő cikk

ENSZ erdészeti podcast #3



Stihl
(x) hirdetés