FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kronospan Design Center

A Kronospan tervezőközpontot nyitott Romániában, Bukarestben. Ez egy újabb lépés a vállalat számára, hogy ügyfélközpontú szolgáltatásokat nyújtson, és elmélyítse kapcsolatait a tervezők, építészek, mérnökök és más szakemberek virágzó ökoszisztémájával.

A Kronospan széles választékát két emeleten, összesen 1278 négyzetméteren mutatja be, a lenyűgöző bemutatóterem a stílust és a funkcionalitást ötvözi. A nagyméretű minták, a valós felhasználásban (beépítve) látható anyagok, a designban ismétlődés nélküli dekorok és az inspiráló területek “labirintusa” a dekoratív belső, külső és építőipari termékek galériájaként alakítják ki ezt a teret.

A modern eleganciát a város kulturális sokszínűségével ötvöző bukaresti Kronospan Design Center nem csupán egy bemutatóterem, hanem egy találkozóhely, ahol az ötletek virágzanak. Itt építészek, tervezők és barkácsolni vágyók oszthatják meg egymással inspirációikat és vizualizálhatják projektjeiket.

forrás: Kronospan Worldwide

Előző cikk

Rekordforgalom a JYSK-nél

Következő cikk

Erdőlátogatási korlátozás - Dalerd



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Mesterember leszek – kárpitos

Felvételről megtekinthető Mesterember leszek 2024.04.20-i adása! A kollégáink és tanulónk bemutatja a kárpitos szakmai szépségét, hasznosságát, szerteágazó jelenlétét…