FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kronospan GROW Szombathelyen

A FALCO Zrt. legutóbbi zöldítő akciójával ismét tett egy lépést az élhetőbb jövő felé, egyben lokális szinten vitte tovább a Kronospan GROW névre hallgató faültetési kezdeményezését, közelebb hozva a vágyott 1 millió fa elültetésének a célját.

Ködtakarót terít az ősz arra az 50 facsemetére és 27 cserjére, amiket a FALCO Zrt. dolgozói ültettek el a tavaly megvásárolt Kolozsvár utcai (Építők) sporttelepre.

A sportpályára még sövény is fog kerülni, 444 Leylandi ciprussal keretezve a parkot.

2021-től kezdve a “Ültessük együtt a jövőt!” mottó egy új projektben – GROW – fogja össze erőfeszítéseinket. A GROW a közösségek jövőjébe való befektetést szimbolizálja, és a hosszú távú jövőkép és elkötelezettség üzenetét fejezi ki. A GROW révén szeretnénk megismételni a természet iránti gondoskodásunkat, valamint fokozni a tudatosságot és az együttműködést vállalatunk és a közösségek között, amelyekben élünk.

A Kronospan alkalmazottai és a világ minden tájáról érkező önkéntesek összefognak, hogy világszerte 1 millió fát ültessenek. Az erdősítési tevékenységeket az év folyamán tavasszal (április/május) és ősszel (szeptember/október) szervezzük. A projektet szakaszosan hajtják végre, legalább addig, amíg az 1 millió fa ültetésének célját el nem érik, és a helyi közösségek és önkéntesek bevonásával.

A kitűzött cél és a 2022. november 17-ig elültetett fák száma

forrás: FALCO Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

MES best practice a bútorgyártásban

Következő cikk

Virtuális szekérjavítás, lópatkolás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…