FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kronospan GROW 2022

GROW – Ültessük együtt a jövőt! mottóval a Kronospan csoport alkalmazottai és a világ minden tájáról érkező önkéntesek 2021-ben összefogtak, hogy világszerte 1 millió fát ültessenek. Az erdősítési tevékenységeket az év folyamán tavasszal (április/május) és ősszel (szeptember/október) szervezik.

“A megtartott ígéret így jó! #GROW2022

Levelek vagyunk csupán, az élet fuvallatain kavarogva az állandó forgás a mi osztályrészünk. A hétköznapok kihívásai mellett nehéz befelé figyelni, a jelentől elvonatkoztatva a nagy képet látni. Talán ezért is megy közhelyszámba, hogy az óév másról sem szólt, csak a folyamatos változásról. Mégis, vajon milyen lehet felülről tekinteni az alant elsuhanó világra, az egyéni sorsok útvesztőjéből kiemelkedni?

A Kronospan Foundation minden esztendőben igyekszik megragadni a múló idő fonalát, hogy az elültetett fák képében egy zöldebb, tisztább levegőjű, élhetőbb bolygót hagyjon örökül a gyermekeinknek.

Több mint 20 nemzetet képviselve szorgalmas kollégáink 2022. szeptember 30-ig 323.000 fát helyeztek a földbe, egy újabb lépéssel közelítve a kitűzött millióhoz.

A fák jelképezte egészséges állandóságról meggyőződve folytatjuk 2023-ban is a Földért végzett munkánk!” – olvashatjuk a FALCO Zrt (Kronospan csoport tagja) facebook bejegyzésében.

”Felelősséggel a bolygóért, felelősséggel egymásért!”

forrás: FALCO Zrt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Művészettel a gyógyulásért

Következő cikk

Új erdészeti igazgató a FAO-nál



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Erdészeti nyomtatványok PDF-ben

A Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya a weboldalukon elérhető erdészeti nyomtatványokat – a felhasználók kérése, munkájának segítése érdekében…