FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Iskolafűtés – adomány tűzifával

A felsőrajkiak szorgalmas munkájának köszönhetően jó helyre került a tűzifa Forrás: ZH

Felsőrajkon a Suli Harmónia Általános Iskola tanulói és tantestülete idén is nyugodtan várják a téli hónapokat. A közösség összetartásból jelesre vizsgázott: a falu apraja-nagyja fűrészelte a tüzelőanyagnak felajánlott fát.

Több éve már, hogy a helyi önkormányzatnak, Vigh László országgyűlési képviselőnek, a vállalkozóknak és a civil szervezeteknek az összefogásából biztosítottá válik az intézmény tüzelője. A tavalyról megmaradt, szintén jelentős mennyiségű tüzelő mellé a közelmúltban újabb 10 köbméter jó minőségű fa érkezett. Nemrégiben kivételes közösségi program keretében az összetartó helyi szülők, képviselő-testületi tagok és egykori tanítványok fűrészelték fel és hordták a tárolóba a faanyagot. Az intézmény fűtésére ugyan rendelkezésre áll gázkazán is, ám kezdetek óta az adományként érkező faanyagot használják fel a fűtésre, mely jól bevált.

forrás: ZAOL 10-17

Előző cikk

Gyermekotthonok felújítása

Következő cikk

Családi nap a Farkas-erdőben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések