FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ismét segített a Zöld Szív

Az év végéhez közeledve ismét megszervezte az ÉSZAKERDŐ Zrt. a „Zöld Szív” elnevezésű jótékonysági akciót. Ezúttal a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület részére gyűjtöttek kutya-macska száraz eledelt, konzervet, pokrócokat és egyéb használati tárgyakat az erdőgazdaság központjának dolgozói.

A Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület jelenleg csaknem száz mentett- és kóbor kutyát lát el, gondoz napi rendszerességgel. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. kilencedik alkalommal szervezte meg a “Zöld Szív” akciót. Ennek részeként korábban például rendeztek koraszülöttek segítésére jótékonysági fotókiállítást a társaság munkatársainak alkotásaiból, támogattak főzőversennyel nélkülözőket, illetve gyűjtöttek játékokat a miskolci anyaotthonok és rászoruló családok számára.

forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Előző cikk

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok

Következő cikk

Erdőtörvény legújabb módosításai



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…