FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Soproni Egyetem az Educatio-n

Az egyik legegyedibb és legkedveltebb standdal jelent meg a Soproni Egyetem az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a budapesti Hungexpon. A magyarországi felsőoktatási intézmények seregszemléjén a felvételi előtt állók megismerhették a Soproni Egyetem széles képzéskínálatát.

Az egyetem négy karának jelen lévő oktatói és hallgatói személyes élmények alapján adtak tájékoztatást a képzésekről, az egyetemi életről. Emellett a SopronFest stratégiai partnerségének köszönhetően vendégünk volt Bánki Beni slammer, dalszövegíró, youtuber, aki kreatív játékaival nyújtott emlékezetes, vidám pillanatokat. Kiss V. Balázs, bűvész, a hazai fesztiválok állandó fellépője pedig különleges illuzionista elemeket megjelenítő mutatványokkal ejtette ámulatba az érdeklődőket.

Mindezek mellett több százan szelfiztek a Soproni Egyetem és a Sopronfest fotókeretével, amely a szerencséseket SopronFest nyereményjegyekhez is juttatta.

Rendkívül nagy érdeklődés kísérte a 2024. január 17-én megrendezett nyílt napot is Sopronban, ahol a felvételire készülők betekinthettek a Soproni Egyetem mindennapi életébe.

A Sopron TV Híradójának tudósítása az alábbi linken látható:

A Ligneum Látogatóközpontban több mint száz lelkes érdeklődő gyűlt össze, hogy részletes tájékoztatást kapjon az Erdőmérnöki Kar szeptemberben induló képzéseiről, valamint bepillantást nyerjen az erdőmérnöki képzés és a Soproni Egyetem gazdag történelmébe. A Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar jövendőbeli hallgatói az Erzsébet Kerti P. Épületben szereztek értékes információkat a kar hagyományos és művészeti képzéseiről. A szép számú közönség a Benedek Elek Pedagógiai Kar Ferenczy János utcai épületének évszázados falai között mélyedhetett el az értékes információkban. A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar képzéseiről pedig az Erzsébet utcai Pénzügyi Palotában szereztek első kézből információkat a diákok.

Emellett a résztvevőknek lehetőségük volt megismerkedni az épületekkel, a kollégiumokkal és a  diákélet érdekességeivel.  

További információk a Soproni Egyetem Képzéseiről és a pontszámítási szabályokról: 

A Soproni Egyetem 2024 szeptemberben induló képzéskínálata

A képzésekre vonatkozó pontszámítási szabályok

forrás: Soproni Egyetem

Előző cikk

Vérteserdő - Business Superbrands újra

Következő cikk

Rekordszámú látogató a debreceni erdei iskolábanStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések