FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Rekordszámú látogató a debreceni erdei iskolában

„Soha nem fogadott még annyi gyereket, illetve kísérőt a NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészete által fenntartott Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola, mint az elmúlt évben. Az intézményben 2023-ban 118 erdőpedagógiai foglalkozást tartottak, melyeken összesen mintegy ötezren vettek részt.

Ez ötszázzal több, mint az eddigi rekordévben, 2019-ben elért eredmény. A programok között több ingyenes is volt, például az áprilisi fenntarthatósági témahét, az októberi állatvédelmi témahét, az Erdők Hete és a Nagyerdő Napja.

Az óvodás és iskolás csoportok nagy létszáma mellett az év legnagyobb eredménye az volt, hogy több mint 800 óvónő és pedagógus ismerkedett meg az itt folyó környezeti neveléshez kapcsolódó tevékenységekkel, az erdőpedagógiai programok során vagy az intézményekben tartott személyes találkozókon, értekezleteken, nyílt napokon. 2024-ben új, izgalmas programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat” – tájékoztatott Somné Huszti Anett, a Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola vezetője. 

forrás: NYÍRERDŐ Zrt.

Előző cikk

Soproni Egyetem az Educatio-n

Következő cikk

Év Erdőgazdálkodója 2023 – Sulyok Ferenc



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések