FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

67. SWST Kongresszus

A Faipari Tudományos és Technológiai Társaság (SWST) 67. nemzetközi kongresszusa 2024. június 30. és július 5. között a szlovéniai Portorozban volt.

Ez az esemény ismét lehetőséget adott arra, hogy a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karán folyó kutatómunkák néhány eredményét bemutassák.

A rendezvényen részt vett Németh Róbert professzor és 2 PhD hallgató: James Govina és David Takacs. Összesen 4 téma került bemutatásra különböző kategóriákban, melyek szerzői között Dr. Bak Miklós és Báder Mátyás, valamint 4 másik nemzetközi PhD hallgató is szerepelt: Haruna Seidu, Marwa Brougui, Noor Roziana Abdul Rahim és Fath Alrharam Awad Younis.

A kutatómunkákat és a konferencián való részvételt a TKP 2021-NKTA-43 támogatta. Várhatóan az UniSopron kutatócsoport is tanult más kutatóktól, létrehozta és megerősítette hálózatát a jövőbeli együttműködés és szakmai fejlődés érdekében. A hallgatók őszinte hálával tartoznak Németh Róbert professzornak és a TKP projektnek.

forrás: SOE FMKK

Előző cikk

Egyik legnagyobb állóvizünk egy alföldi holtág

Következő cikk

HS 4407 Fűrészáru külforgalom 2015-2023.Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések