FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jysk megújulás

A JYSK folyamatosan újítja meg hazai áruházait. Májusban megújulva nyit újra a hajdúszoboszlói és az egyik budapesti üzlet is, ahol immár a JYSK legmodernebb, 3.0-ás koncepciójának megfelelve várják a vásárlókat.

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul.

Magyarországon május 22-én Hajdúszoboszlón és Budapesten, a 17. kerületben, a Borsó utcában nyílt meg újra a következő átalakított áruház. A 3.0-ás koncepció jegyében az áruház új világítást kapott és egyszerűbbé vált a sorok közötti navigáció. Az alvás szakértőjeként a JYSK külön matracstúdiót is kínál, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, így például az izzókat LED-ekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, 3 ütemben lehet felkapcsolni, amelynek köszönhetően kevesebb fény mellett is nagyszerű vásárlási élmény nyújtható, miközben az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető.

A tapasztalatok szerint az újranyitás kapcsán a JYSK áruházaiban a beltéri bútorok, a matracok, a paplanok, a párnák, a díszpárnák és a plédek a legnépszerűbb termékcsoportok. Az áruházlánc azonban a megújulás apropóján a nyitás napján az akciók mellett ajándékkal várja a látogatókat.

A JYSK-ről

A JYSK egy skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc, amelynek termékei megkönnyítik bármely szoba vagy kert berendezését. A JYSK több mint 3400 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen. Az alapító Lars Larsen első boltját Dániában 1979-ben nyitotta meg. A JYSK ma már 31 ezer munkatárssal rendelkezik. A JYSK Csoport forgalma a 2022/23-as gazdasági évben 5,2 milliárd euró volt. A JYSK-nek jelenleg Magyarországon több mint 1000 munkavállalója van és 97 üzlettel rendelkezik. A JYSK Magyarországon a 2022/23-as gazdasági évben 97 milliárd forint árbevételt ért el.

forrás: JyskNewsRoom

Előző cikk

Természetvédelem és erdőgazdálkodás

Következő cikk

Iskolában az erdő - Hajdú-BiharStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések