FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Alvásbarát Termék díj

Az Alvás Nemzetközi Világnapja alkalmából rendezett konferencián díjazták a JYSK matracát. A Magyar Alvás Szövetség programjának célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára az életminőség szempontjából. A JYSK alvás edukációval és tanácsadással kapcsolatos tevékenységét a szervezet korábban Alvásbarát Vállalat Díjjal is elismerte.

Március 15-én, az alvás világnapján 70 országban, orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fogtak össze, hogy bemutassák: az álmosság és a kialvatlanság egyre inkább népbetegség, megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kellene fordítanunk. Magyarország, a Magyar Alvás Szövetség szervezésében, a nemzetközi alvás világszervezet, a World Sleep Society partnerségével, 12. alkalommal csatlakozott a nemzetközi eseményhez. Az Alvásbarát vállatokat és termékeket a Magyar Tudományos Akadémia épületében megrendezett szakmai konferencián díjazta a szakértő zsűri.

Szakértelemmel a pihentető alvásért

Saját alvásszakértőinek belső képzésére a JYSK 2018-ban indította el az Alvás Akadémiát. A kezdeményezéshez azóta számos ország csatlakozott és az áruházlánc több ezer munkatársa végezte el a programot, hogy hatékonyan segíthessék a vásárlókat a számukra leginkább megfelelő alvástermékek kiválasztásában.

A JYSK nemcsak professzionális termékek széles választékát kínálja, hanem szakértői tanácsadással is segíti a vásárlókat az alvásminőségük javításában és a megfelelő matrac kiválasztásában. A JYSK kiemelt figyelmet fordít a jó alvásra, ezért minden áruházban matracstúdió várja a vásárlókat, ahol szakképzett kollégák segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb matracokat, párnákat, takarókat és matracvédőket, ugyanis ezeknek egyaránt fontos szerepe van a pihentető alvásban.

A JYSK saját kollégáinak képzése mellett, a Magyar Alvás Szövetség stratégiai partnereként, az alvással kapcsolatos általános ismeretterjesztést is támogatja.

A nyertes matrac

A Magyar Alvás Szövetség szakértői zsűrije idén a JYSK Gold F35 bézs DREAMZONE matracának ítélte oda az év alvásbarát terméke díjat. Ez a 18 cm vastag, luxus minőségű, megfordítható matrac két keménységi fokozattal rendelkezik. Magja 6 cm jól szellőző kókuszrétegből, 8 cm poliéter habszivacsból és 2 cm nyomáskiegyenlítő hatású memory habszivacsból áll, amely precízen alkalmazkodik a test formájához.

A DREAMZONE kínálatában az eltérő ágykeretek méretének megfelelő rugós és habszivacs matracok, egyszerű, letisztult megjelenésű keretes matracok, a funkcionalitást a dizájnnal ötvöző kontinentális ágyak, valamint a sokoldalúságot és rugalmasságot kínáló állítható ágyak is szerepelnek. A matracok nagyrésze a világ vezető textil-egészségügyi márkájának minősítésével, OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Magyar Alvás Szövetség minősítését az a termék érdemli ki, amely a pihentető alvást segíti és tervezésénél, előállításánál és anyagválasztásánál tudatosan figyelembe veszik az alvásszakemberek által javasolt és vizsgált élettani szempontokat. A minősítést szakemberek végezték, az értékelés szempontjai kiterjedtek a termék minőségére, , állapotára, hatékonyságára, tisztíthatóságára, a használattal kapcsolatos tájékoztatásra és a felhasználók véleményére is.

forrás: JyskNewsRoom

Előző cikk

Új erdészeti törvény

Következő cikk

Tovább gyarapodik az MBH Erdő



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések