FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

4 csillagos CLT üdülőépületek

Ha a tapasztalat, a termékek sokfélesége és a know-how egyesül, a CLT sokoldalúságának csodálatos ereje teljes mértékben kibontakozhat! A JAF Holz tapasztalt faipari szakembereinek támogatásával egy olyan projekt valósult meg, amely felejthetetlen pillanatokat biztosít.

A Natternbachban található Ikuna üdülőhely 200 000 m2-es lenyűgöző területén életreszóló élményben lehet részük a vendégeknek.

A természetes kalandparknak, kényelmes, 4 csillagos lakosztályoknak és számos kalandnak hála az ide látogatók számára garantált a kikapcsolódás.

A komplexum egy másik különlegessége: 15 méter magas faházak, amelyek a felső emeletről egyedülálló kilátást nyújtanak az éjszakai égboltra.

A lenyűgöző faházak létrehozásakor a kivitelezők a JAF Holz szakértelmére támaszkodtak.

A JAF Holz összesen 25 m3 BSH anyagot és körülbelül 440 m3 CLT anyagot szállított le ehhez a lenyűgöző projekthez.

A LibertyDotHome és a JAF Holz együttműködése lehetővé tette ezeknek az egyedi faházaknak a létrehozását, amelyek nemcsak a hely sajátosságait ragadják meg, hanem egy felejthetetlen élményt is kínálnak a vendégek számára.

(x) JAF Holz Ungarn Kft.

Előző cikk

EUDR halasztást kért az USA

Következő cikk

„Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok 06.29-07.07.




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version