FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ombudsmani elismerések

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa Justitia Regnorum Fundamentum díjat adományozott Dr. Kiss-Rigó Lászlónak, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspökének 2024. május 13-án. 

A Justitia Regnorum Fundamentum díjat a kiemelkedő emberi helytállás, szakmai tevékenység vagy életút elismeréseként adományozza az alapvető jogok biztosa azok számára, akik az alapvető jogok, így különösen a gyermekjogok, a veszélyeztetett társadalmi csoportok jogai, a környezetvédelem, illetve a nemzetiségi jogok védelme terén kivételesen magas színvonalú, példaértékű eredményt értek el, vagy jelentősen hozzájárultak ennek megvalósulásához. 




Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában tartott díjátadó ünnepségen ombudsmani elismerést hatan vehettek át. Az ombudsmani gyermekotthon felújítási programban való kiemelt részvételéért elismerést kapott Ripszám István a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatója, Kiss László az Ipoly Erdő Zrt. vezérigazgatója, Németh László Zoltán bv. főtörzsőrmester, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet műszaki és ellátási osztályának műhelyvezetője és Buzás Bence Dániel bv. őrmester, a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet műszaki és ellátási osztályának foglalkoztatási felügyelője. 

Az iskolaőri szervezetben ellátott kimagasló szakmai tevékenységéért és helytállásért elismerést vehetett át Takács Zuzana, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság iskolaőre és Ádám Bence Balázs, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság iskolaőre.

forrás: AJBH

Előző cikk

76 éves bútorgyár szűnik meg

Következő cikk

Nyáron is vár a Pilisi Parkerdő




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version