FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faépítészet a jövő záloga

“Faépítészet a jövő záloga – A CLT technológia és tervezési szempontjainak bemutatása” címmel szervezte meg szakmai napját a JAF Holz Magyarország, aminek a Soproni Egyetem Ligneum Látogatóközpontja ad helyszínt, április 25-én.

A JAF Akadémia nagy sikerű, faépítészeti rendezvény sorozatának következő állomásán köszöntőt mondott professzor dr. Magoss Endre egyetemi tanár, a Soproni Egyetem, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar dékánja.

Ezután Föőr Róbert okl. faipari mérnök, a JAF Akadémia szakmai előadója mutatta be a céget, a CLT technológiát és referencia épületeket.

A szakmai nap folyamán előadást tart a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar részéről dr. Hantos Zoltán egyetemi docens, tartószerkezet-tervező és Horváth Kund PHD hallgató, okl. építőmérnök tartószerkezeti tervező, építési szakértő is.

A szakmai előadások során, nagy tapasztalattal bíró nemzetközi és hazai előadók osztják meg faépítészeti ismereteiket az eseményre regisztráló szakemberekkel.

forrás: SOE FMKK

Előző cikk

A fahidak összekötnek

Következő cikk

Településfásítás - Vértesszőlős



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések