FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Életfa ültethető Pakson

Sok család szeretne fát ültetni a gyermeke születésének örömére. Ebben nyújt nekik segítséget Pakson az ÖKO Munkacsoport Alapítvány.

Ismét meghirdeti az „Ültess fát, életfát”, őrizd az oxigén forrását! című akcióját Pakson az ÖKO Munkacsoport Alapítvány. Ezzel egy régi hagyományt élesztettek újjá, mely során, ha egy kisgyermek megszületik, annak örömére fát ültet a család. Az alapítvány és támogatóik – az önkormányzat, a DC Dunakom Zrt. és más, az adó egy százalékukat felajánló civilek – segítik ennek a hagyománynak a folytatását úgy, hogy egy-egy fát ajándékoznak azoknak a szülőknek, akik jelentkeznek a felhívásra.

Várja a jelentkezéseket az ÖKO Munkacsoport Alapítvány

Azok regisztrációját várják, akik szeretnének gyermekük születésének örömére 2024 novemberében egy életfát elültetni. Felvállalják, hogy az átvett fát elültetik és gondozzák, hogy együtt cseperedjen a gyermekük és az „életfája”. Később évente fotót küldenek a fejlődésükről. A paksi közparkok telítettsége miatt csak azok jelentkezését tudják fogadni, akik a családi házuk elé vagy kertjükben, esetleg hozzátartozó kertjében el tudják ültetni az ajándékba kapott fát.

Jelentkezni kizárólag írásban, a okoalapitvanyeletfaakcio@gmail.com címen lehet. Itt felvilágosítás is kérhető, akárcsak a 20/3543448-as telefonszámon. A jelentkezési határidő 2024. augusztus 20.

forrás: TEOL

Előző cikk

Egymillió fa elültetése - együttműködés

Következő cikk

Angol tölgy, bükk és magyal - bajban lévő fafajok




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version