FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Faablak az Otthonfelújítási Program segítségével

A FAMASZ aktív közreműködésének köszönhetően 2024-től a faablakok is bekerültek az Otthonfelújítási Támogatás programjába!

Néhány szóban összefoglaljuk, miről is van szó pontosan.

Az Otthonfelújítási Támogatás célja, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljon a már meglévő lakóépületek modernizációja és ezzel együtt az ingatlanok energiahatékonyságának fejlesztése.

A Faablak Gyártók Magyarországi Szövetsége (FAMASZ) kitartó lobbitevékenységének köszönhetően mostantól a műanyag nyílászárók mellett a faablakok is bekerültek a támogatási rendszerbe, így már a fából készült ablakok cseréje és beépítése is elérhető állami támogatással.

Ez a változás sok pályázó számára jó hír, hiszen, akiket eddig a faablakok magasabb ára tartott vissza attól, hogy ezeket a termékeket válasszák otthonuk felújításakor, most kedvezményes feltételek mellett dönthetnek a fa nyílászárók mellett.

Büszkék vagyunk rá, hogy kezdeményezésünkkel hozzájárulhatunk a hazai faipar fejlődéséhez, a fenntarthatóbb jövőhöz és hogy mostantól még több otthonban előtérbe kerülhetnek a fa nyílászárók.

Mert mindannyian tudjuk: az ablak, az fa!

Forrás: FAMASZ FB oldala

Előző cikk

Így lehet repalackból erdőt csinálni

Következő cikk

70 millió eurós beruházás




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version