FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

JYSK a kézilabdát támogatja

Újabb együttműködési megállapodást jelentett be a JYSK és a Magyar Kézilabda Szövetség. A kiskereskedelmi lánc három évig lesz a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) egyik kiemelt támogatója. A JYSK korábban 2017-től is támogatta az MKSZ-t.

Szimeiszter Sándor, a JYSK Country Managere, Ilyés Ferenc a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója jelentették be a két szervezet három évre szóló együttműködését, ami alapján a JYSK egyike lesz a magyar kézilabdázás kiemelt támogatóinak.

A JYSK a férfi és női válogatottak mellett az MKSZ fejlesztéseit és a válogatottak menedzselését is támogatja. A korábbi évek támogatásaihoz képest jelentős változás, hogy a mostani megállapodás nem TAO-támogatás, hanem piaci alapú szponzori szerződés. A magyar sportban ritkának számít, hogy három évre szól egy megállapodás, növekvő anyagi támogatás mellett. A piaci szponzorációs összeg szabadon felhasználható, így a szövetség a stratégiai céljainak elérésére fordítja azt: termékfejlesztéseket, egy kompetencia központ létrehozását, társadalmi felelősségvállalás projekteket is finanszírozunk a támogatásból. Emellett a sportszakmai eredményesség erősítését és rendszerszintű fejlesztéseket tűztünk ki célul. „A JYSK számunkra több, mint egy támogató, hiszen korábban a TAO-programunknak volt aktív részese, mostanra pedig az egyik legjelentősebb szponzorunk, ami manapság rendkívül megtisztelő, jelzi a cég elkötelezettségét, amiért nagyon hálásak vagyunk, de jól mutatja a magyar kézilabdázás vonzerejét is” – hangsúlyozta Novák András, az MKSZ operatív igazgatója. „Szeretném külön is kiemelni Szimeiszter Sándort, a JYSK országigazgatóját, aki hosszú ideje motorja az együttműködésünknek.”

Szimeiszter Sándor JYSK Country Director és Ilyés Ferenc, MKSZ elnök

A Magyar Kézilabda Szövetség közös értékek mentén keresi a támogatói együttműködéseket. Ezek közé tartozik a hitelesség, a transzparencia, a társadalmi felelősségvállalás, a tradíció és innováció párhuzama, valamint a partnerek saját területeire is jellemző minőség és eredményesség.

„A JYSK világszerte támogatja az egészséges életmódot és az alapjául szolgáló sportot. Ahogyan hamarosan a 100. magyarországi üzletünket is megnyitjuk, elmondhatjuk, hogy a magyar emberek életének részévé váltunk az elmúlt két évtizedben. Ezért is fontos nekünk, hogy olyan ügyeket támogassunk, amellyel vásárlóink is azonosulni tudnak, és amelyek sokak életére hatással lehetnek – a magyar kézilabda pontosan ilyen. A JYSK dinamikus fejlődése pedig szerencsére lehetőséget is teremt a támogatására” – mondja Szimeiszter Sándor, a JYSK Country Managere.

Izgalmas időszak előtt áll a magyar kézilabda

A JYSK üzleteihez hasonlóan a hazai kézilabda is folyamatosan fejlődik, a Magyar Kézilabda Szövetség már több mint 66 ezer regisztrált játékossal rendelkezik. Az utánpótlás szinten évek óta az élmezőnyben végeznek a női és férfi korosztályos válogatottak, nemrég például a női junior válogatott ért el második helyet a világbajnokságon. A Magyar Kézilabda Szövetség célja, hogy ezek a sikerek a felnőtt korosztályban is elérhetők legyenek.

Közel 20 év kihagyás után mindkét nem csapata ott lesz majd a párizsi olimpián. Az osztrák-magyar-svájci közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság november végén kezdődik. A férfi kézilabda világbajnokságon, 2025 januárjában a horvátországi Varazsdon játszik majd a magyar csapat.

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek során nemcsak fenntartottuk partneri viszonyunkat a JYSK-kel, hanem szintet is lépve továbbfejlesztettük az együttműködést – emelte ki Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.Az olimpia évében nagy öröm számunkra, hogy újabb támogatókkal bővül partneri körünk, és többekkel tovább erősítjük a közös munkát – közéjük tartozik a JYSK.”

forrás: JYSK NewsRoom

Előző cikk

Mesterségem címere – Tóth Dávid



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések