FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JYSK adomány

A törökországi és szíriai földrengés áldozatainak megsegítésére a JYSK és a Lars Larsen Group összesen 2 millió dán koronát (ca. 104 millió forint) adományoz az érintett területeken gyorssegélyt nyújtó Vöröskeresztnek és UNICEF-nek.

A földrengés sújtotta törökországi és szíriai területeken kialakult helyzet cselekvésre szólít fel. Ezért a JYSK és a Lars Larsen Group úgy döntött, hogy összesen 2 millió dán koronával segíti a Vöröskereszt és az UNICEF nemzetközi humanitárius szervezetek munkáját, amelyek munkatársai már dolgoznak azokon a területeken, ahol az embereknek a legnagyobb szükségük van a gyors segítségre.

“Mindenki máshoz hasonlóan mi is figyelemmel kísértük a földrengések utáni kétségbeejtő helyzetet, és mélyen megérintett bennünket az az emberi tragédia, amelyet a természeti katasztrófa okozott. Ezért az áldozatok segítése érdekében úgy döntöttünk, hogy 2 millió dán koronával támogatjuk a Vöröskereszt és az UNICEF gyorssegélyezési munkáját” – mondta Jesper Lund, a Lars Larsen Group elnök-vezérigazgatója.

“A földrengések és az utóhatások által érintettek száma Törökországban és Szíriában óráról órára emelkedik, és ezáltal a humanitárius segítségnyújtás iránti igény is. A Vöröskereszt és az UNICEF már jelen vannak az érintett területeken, és rendelkeznek a szükséges szakértelemmel ahhoz, hogy a legmegfelelőbb és leghatékonyabb segítséget nyújtsák az érintetteknek. Reméljük, hogy közös adományunk hozzá tud járulni munkájukhoz” – mondta Jan Bøgh, a JYSK elnök-vezérigazgatója.

A pénzügyi segítség mellett a JYSK azt is megvizsgálja, hogy kínálatából milyen termékekkel – például takarókkal, hálózsákokkal, matracokkal vagy egyéb kiegészítőkkel – támogathatja azokat, akik hirtelen elvesztették otthonukat.

forrás: JyskNewsroom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Munka Törvénykönyve 2023

Következő cikk

Építsünk FÁVAL jobb világot!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések