FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti szakértői állásajánlat

Erdészeti Szakértői Hálózat felállításával bővítette az erdészeti ágazatban tevékenykedőknek nyújtott tájékoztatási szolgáltatásait a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Baranya és Tolna vármegyék területén felmerülő tájékoztatási és tanácsadási feladatok ellátására keresünk munkatársat.

A tájékozottság az agráriumban, ezen belül az erdőgazdálkodási ágazatban is nagy érték, különösen a kisebb gazdaságok, elszigeteltebb vállalkozások esetében. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2024 tavaszán felállított egy régiós szinten szervezett erdészeti szakértői hálózatot, melynek az elsődleges feladata tájékoztatási és tanácsadási szolgáltatások nyújtása lesz az erdészeti ágazat gyakorlati szereplői részére.

A szolgáltatás – igény szerint – kiterjed majd minden ágazati szereplőre, így az erdőtulajdonosokra, az erdőgazdálkodókra, az erdészeti szakirányítókra és az erdészeti szaktanácsadókra, valamint minden más erdészeti termelő és szolgáltató vállalkozásra. Az erdészeti szakértői hálózat segíteni fogja továbbá a kamarai falugazdászok munkáját is, akik alapszintű erdészeti tájékoztatási szolgáltatást a jövőben is nyújtanak a kamara tagjainak, illetve az egységes kérelmek benyújtása keretében az erdészeti jogcímek kezelését is ellátják.

A szakértői hálózatunkba keresünk Baranya és Tolna vármegyéket lefedő régióba egy fő erdőmérnököt vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező erdész szakembert, aki megfelelő felkészültséggel és tapasztalatokkal rendelkezik elsősorban a magán erdőgazdálkodás területén felmerülő szakmai és adminisztrációs feladatokat illetően.

Az álláslehetőségről bővebben a felvételi kiírásunkban lehet olvasni.

forrás: NAK Erdészet

Előző cikk

Játékban az erdő

Következő cikk

A legnagyobb erdőtüzek




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version