FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Követés

Közelgő események

Az EGERERDŐ Zrt. három kollégájának munkásságát is elismerték

 

Örömmel tudatjuk, hogy Dr. Nagy István, Magyarország agrárminisztere március 15-ei nemzeti ünnepünk alkalmából Varga Béla nyugalmazott termelési osztályvezetőjének, a Pro Silva Hungaria örökös tiszteletbeli elnökének, Életfa Emlékplakett Arany fokozatát adományozta. Ezzel elismerték emberöltőnyi szakmai munkásságát, a természetes folyamatokra alapozott, tartamos erdőgazdálkodás kiterjesztéséért.

 

Varga Béla itt az Életfa Emlékplakett ezüst fokozatát vette át. FATÁJ, 2012-03-14

 

Emellett nagy örömünkre szolgál, hogy miniszter úr az Erdők Világnapja, március 21-e alkalmából Ficzere Mónika részére, illetve Nagy Károly József részére Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott.

 

Ficzere Mónika az EGERERDŐ Zrt. Pétervásárai Erdészetének területén több évtized óta végzi, lelkiismeretes szakmai és közjóléti munkáját.

Munkájában példamutatóan helytáll, az erdőműveslében, erdőnevelésben és a fahasználatban egyaránt tapasztalt szakember. Az erdészkerületében felmerülő feladatok mellett közösségi emberként is jelentős szerepet vállal az erdőgazdaság közjóléti tevékenységében.

 

Ficzere Mónika, forrás: Ficzere Mónika

 

Nagy Károly József miniszteri elismerő oklevelet kapott az EGERERDŐ Zrt. Verpeléti Erdészeténél és a vadászati ágazat központi irányításában végzett emberöltőnyi lelkiismeretes szakmai munkája elismeréseként.

Az erdő- és vadgazdálkodás, a természetvédelem szorosan vett hármasát tekintve mindig nagy körültekintéssel folytatta munkáját, emellett szem előtt kellett tartania az erdő közjóléti funkcióját is.

 

Nagy Károly és fia, forrás: amierdonk.hu

 

A cég minden dolgozója nevében gratulálunk a kollégáknak!  Kívánunk nekik még sok szakmai sikert és boldog családi életet!

Forrás: Egererdő Zrt.

Egyben ezúton gratulál a díjazottaknak a FATÁJ szerkesztősége is.

 

Előző cikk

Településfásítás az Egererdő területén

Következő cikk

Erdei Utakon Reviczky Gáborral - 67., 2021/13. adásStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

KVH árak mérséklődnek

Augusztusban az osztrák és német KVH-gyártók megrendelés-állományai jelentősen visszaestek. “Amit egész augusztusban értékesítettünk, azt egy júniusi napon sikerült…
Total
0
Share