FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

LIGNA.Innovation Network


‘Vásárszervezőként az elmúlt hónapokban rengeteg online tapasztalatot és szakértelmet szereztünk. Az áprilisban szervezett HANNOVER MESSE Digital Edition segítségével bebizonyítottuk, hogy nagy digitális eseményeket is rendezhetünk, és új hálózatokat hozhatunk létre. ‘- mondja dr. Jochen Köckler, a Deutsche Messe AG vezérigazgatója.

 

‘A LIGNA évében a faiparnak illetve a fafeldolgozó-berendezéseket előállító iparnak meg kell vitatnia az aktuális iparági trendeket, be kell mutatnia az újításokat és a hálózatot az érdekelt felekkel, ezért ősszel bemutatjuk a LIGNA Innovációs Hálózatot.’

 

‘A LIGNA az a találkozási hely, ahol a világ minden tájáról érkeznek emberek és gépek a hannoveri bemutatóra. De azt is szeretnénk, ha a közösség naprakész maradna és képes lenne megvitatni a legújabb trendeket. Pontosan ezt ebben az évben a LIGNA.Innovation Network-kel kell elérniünk ‘- mondta dr. Bernhard Dirr, a VDMA famegmunkáló részlegének ügyvezető igazgatója.

 

A LIGNA.Innovation Network három oszlopból áll – Kiállítás, Konferencia és Együttműködés -, és a Hannover Kiállítási Központ H’Up streaming stúdiójában zajlik majd.

 

A VDMA szakértőinek friss előrejezése a faipari termelő-eszközök piacának mintegy 15%-os növekedéssel számol a 2021. évre nézve. A növekedés a világ minden régiójától, de különösen Észak-Amerikától várható.

Ez jócskán meghaladja a tavaly novemberben előrejelzett 3%-os mértékű várható növekedést.

szerk: TJ, Forrás: LIGNA

 

Kapcsolódó:

Elmarad az idei Ligna Hannover (2021-04-22)

Első körben, ahogyan itt is korábban olvashattátok, májusról őszre tolták a világ legnagyobb faipari kiállításának időpontját, most pedig mint az a napokban kiderült, a szervezők lemondtak az idei rendezvényről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Szlovákia erdészeti minisztere lemondott

Következő cikk

Erdei Utakon Reviczky Gáborral - 76., 2021/22. adás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések