FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Woodworking made izy

A faipari feldolgozó-technológia 7 vezető vállalata, a BIESSE, BÜRKLE, HOMAG, IMA SCHELLING, SCM, WEBER és WEINIG közösen fejleszti azt az egységes nyelvet, amely a gyártási folyamat során az összes fafeldolgozó gépet összekapcsolja; ez a közös projekt az egyetemes nyelvek által inspirált Woodworking made izy nevet kapta, és egy kommunikációs problémát oldott meg egyszerű és egyszerű módon.

A 7 tag összefogott és együtt dolgozott az elmúlt 4 évben azzal a céllal, hogy az OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture – nyílt platformú kommunikációs egységes architektúra) fafeldolgozási társ-specifikációjaként szabványos interfészt biztosítsanak az iparág számára, amely lehetővé teszi a különböző gyártók gépeinek egyszerű integrálását.

Ha eddig legalább 3 napot vett igénybe a fafeldolgozó vállalatoknak a gépeik hálózatba kapcsolása, akkor a jövőben csak 3 órát vesz majd igénybe a csatlakoztatás, olyan egyszerűen, mintha egy laptopot egy USB-kábellel csatlakoztatnának a nyomtatóhoz.

A Woodworking made izy a LIGNA 12-es csarnokában / Future Square egy erre a célra kialakított kiállítótérrel lesz jelen a LIGNA-n, ahol információkat nyújt és a projektről szóló legújabb videókat vetíti.

Raphaël Prati, a marketing csoport elnöke szintén bemutatja a projektet a látogatóknak és a nagyközönségnek a 12-es csarnokban a LIGNA.Stage-en május 15-én 12:00 órakor / 12:35-kor.

Ha többet szeretne megtudni, a LIGNA-n kiállító cégeknél is tájékozódhat:
BIESSE – 11. csarnok
BÜRKLE – 17. csarnok F19 stand
HOMAG – 14. csarnok, H34-es stand
IMA SCHELLING – 12. csarnok B50 – D50 standok
SCM – 13. csarnok A48 – C48 – C56 – E48 standok
WEBER – 17. csarnok F28 stand
WEINIG – 27. csarnok

szerk/ford: Tóth János, forrás: LIGNA

Előző cikk

A fa-raklap továbbra is fellendülőben van Németországban

Következő cikk

Erdőtörvény módosítás várható



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések