FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

ÚJ Fácános Turistaszálló Soponyán

A Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program keretében 45 millió forintos kormányzati támogatásból és önerőből a soponyai Ökoturisztikai Központban elkészült a VADEX Zrt. FÁCÁNOS TURISTASZÁLLÓJA.

A csodálatos erdős-tavas környezetben elhelyezkedő soponyai Ökoturisztikai Központ évtizedek óta természetvédelmi találkozók, konferenciák, erdei iskolai táborok kedvelt helyszíne. A növekvő látogatószám, és a különböző turista szervezetek részéről érkező szállásigény korszerű, jó minőségű és megfizethető szálláshely kialakítását indokolta. A szálláshely fejlesztés során 2 db fürdőszobás, minikonyhás apartman és 4 db fürdőszobás szoba, valamint közös teakonyha került kialakításra.  

A parkosított udvaron kemence és tűzrakó hely áll vendégeink rendelkezésére, az erdészeti és vadászati múzeum, a nagyvad és szárnyasvad bemutató kert, a gyalogos és kerékpárutak, az erdészeti-, vadgazdálkodási tanösvény pedig a terület élővilágának megismerését szolgálják.

Az épületben található különterem üzleti célú képzésekhez, megbeszélésekhez, szakmai napokhoz is tökéletes választás.

Az apartmanok és szobák igénybe vehetők, melyekről további információt Sárközi Gyulától ökoturisztikai központ vezetőjétől kérhetnek a +36 30 444 7739-es telefonszámon.

Kifejezetten ajánljuk csoportoknak, osztálykirándulás vagy csapatépítő tréning esetén, de szuper táborozó hely, és elvonuláshoz is kiválóan alkalmas. 

Forrás: VADEX Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Magyarországon indult el a világ egyik legösszetettebb erdőkezelési kísérlete

Következő cikk

Az ÉSZAKERDŐ-nél is elkezdődtek az Erdei VándortáborokStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések