FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WEINIG Profimat – tudja a válaszokat

Mit kell a következő generációnak tudnia, hogy egy gyorsan változó üzletág növekvő kihívásainak megfeleljen? Ki tudja az elvárt gyorsaságot, rugalmasságot, megbízhatóságot és minőséget biztosítani, hogy tartósan fennmaradhasson a piacon?

A 2021-es LIGNA elmarad, a következő vásár tervezett időpontja:

2023. május 15-19.

Az idén szeptember 27. és október 1. között tervezett LIGNA ’21 nemzetközi vásár sajnos nem kerül megrendezésre. A COVID-19 járvány következtében, a világszerte magas fertőzésszám, az oltások lassú előrehaladása, és ezáltal az utazási korlátozások fenntartása miatt a vásárt szervező Deutsche Messe a VDMA-val (Német Gépgyártók Szövetsége) együtt úgy döntött, hogy lemondja a vezető faipari szerszámok, gépek és üzemek idei évre tervezett nagy, nemzetközi seregszemléjét, a LIGNA ’21-et.

A következő szokásos LIGNA 2023 májusában lesz.

Reméljük, hogy a járvány elmúltával ismét személyesen is találkozhatunk!

Addig is míg ez a személyes találkozó egy nagyrendezvény kereteim belül lehetséges lesz, kérem engedje meg, hogy figyelmükbe ajánljam egyik új gépünket.

Megbízható, gyors, rugalmas – a trónkövetelő készen áll.

Ha egy asztalosüzem minden szempontból megfelelő új gépet keres, akkor a következő kérdések merülnek fel: Mit kell a következő generációnak tudnia, hogy egy gyorsan változó üzletág növekvő kihívásainak megfeleljen? Ki tudja az elvárt gyorsaságot, rugalmasságot, megbízhatóságot és minőséget biztosítani, hogy tartósan fennmaradhasson a piacon?

Az új WEINIG Profimat a válasz ezekre a kérdésekre. Legalábbis akkor, ha Önnek a hatékony és precíz gyalulás és profilozás a fő szempontjai az új gép kiválasztásakor. Próbálja ki a gyalu- és profilozógépek új generációját, ami lényegretörő, mégis minden kihívásra megoldást kínál.

Az új Profimat két erős kivitelben kapható.

További információkért kérjük keresse fel a Weinig honlapját!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a fenti Profimat- sorozattal, vagy bármilyen tömörfa megmunkálással kapcsolatban, kérjük keressen minket bizalommal! Örömmel állunk rendelkezésére!

(x) Greenteam Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Átlagbérek a nagy lakberendezési áruházaknál

Következő cikk

Fontos célokat tűzött ki az új KAP: ezekre kell felkészülniük a gazdáknakStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések